TV och radio från kommunfullmäktige

Här kan du se webb-TV och lyssna på radiosändningar från kommunfullmäktige i din dator, smartphone eller surfplatta.

Mötet startar kl 18.00

Livesändningen startar strax innan mötet. Uppdatera denna sida strax innan eller under mötet för att se sändningen. Efter mötet ligger den senaste sändningen kvar till nästa möte.

Lyssna på radio

Direktsändningen startar klockan 17.55 de dagar kommunfullmäktige sammanträder
förutom budgetsammanträdet som startar klockan 08.55.

Radio Hässleholmlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster sänder på 98,9 MHz på FM-bandet.

Webbsändning från Radio Hässleholmlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Om det inte fungerar att klicka på länken kan du behöva använda en mediaspelare för att lyssna, t.ex Windows Media Player eller VLClänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Klistra in länken
i "Öppna URL" i din media spelare.

Fler radiosändningar

Du hittar tidigare sändningar i Radio Hässleholms programbanklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sidan uppdaterades 2017-12-11 av Isak Frank