Europa Direkt

Josefine Smith

Supportkontor Horisont 2020

Senast publicerad 2015-04-29 av Ludvig Einarsson

Supportkontor för små och medelstora företag

VINNOVA har tillsammans med Tillväxtverket startat ett supportkontor för kostnadsfri rådgivning för små och medelstora företag som vill ha hjälp med att söka medel från EU:s forsknings- och innovationsprogram Horisont 2020.

RISE

Tidigare har VINNOVA och Tillväxtverket separat finansierat olika supportkontor, men nu samlas istället all den kompetens som finns i Sverige till ett kontor för att underlätta för de små och medelstora företagen att få kvalitativ kostnadsfri hjälp. Det nya nationella supportkontoret koordineras av RISE Research Institutes of Sweden.

Syftet med satsningen är att öka svensk medverkan från små och medelstora företag Horisont 2020. Supportkontoret kan bland annat hjälpa dig med att identifiera möjliga EU-program för ditt företags behov, formulering av ett projekt, råd kring hur man skriver en ansökan samt genomläsning av ansökningar

Mer information om supportkontoretlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster